Håndlæsning med Clairvoyance

Få læst fortiden og få styr på brikkerne i fremtiden.

Jeg læser hænder ud fra energi og med clairvoyance.

Hænderne kan vise noget om dig som person, og fortælle om fortiden, noget der kan være et godt redskab til evt. forhindringer i dit liv, eller ting der ikke vil lykkedes. Hænderne viser ikke alt, men viser det som har sat sig dybt i dig, og det som du har brug for at høre. Jeg spår ikke, men fortæller dig om dine styrker, dit potentiale og fokusområder.

Linjerne i hænderne ændrer sig i takt med dig og din rejse i livet.

 

Hvad er håndlæsning. 

Håndlæsning, også kaldet kiromanti, er et flere tusinde år gammelt håndværk, som er kommet hertil fra østen. Håndlæsningskunsten er formodentlig opstået i Kina og Indien og har derfra bredt sig til Egypten.

I hænderne findes tusindvis af nerveenheder med direkte forbindelse til hjernen. Håndfladen kommer på den måde til at virke som et spejlbillede af din personlighed og tilstand.

I selve håndfladerne ligger hele dit liv, og her læses linjer, farver, bjerge og meget andet. I dine hænder lagres oplevelser, som vil vise sig under en håndlæsning. Man kan ikke se alt i hænderne, men de ting som har sat sig dybt i dig, vil komme til udtryk i hånden. Hånden viser det som du er klar til at arbejde med.

En håndlæser er ikke en spåkone, der kan fortælle dig, hvad der vil ske, eller hvad løsningen på et problem er. Du har altid din frie vilje til at træffe dine valg i livet. Du kan bruge oplysningerne som redskab og hjælp til selv at træffe beslutninger i dit liv.

Jeg vil sige det sådan, at en håndlæsning kan hjælpe dig til at huske noget du har glemt, for i bund og grund har vi altid svaret indeni os selv.

 

Fingrene repræsenterer noget forskelligt:

• Tommelfingeren står for drivkraft, vilje, stædighed og logik.

• Pegefingeren står for arbejde, økonomi, magt og ambitioner.

• Langemand står for dit underbevidste aspekt, overblik, ansvar og retfærdighed.

• Ringfingeren står for kærlighed til både dig selv, din partner og livet, samt kreativitet.

• Lillefingeren står for kommunikation, legeevne, diplomati og frihed.

  

Håndlæsning 60 min - kr. 900.- 

Onlinebooking