Zoneterapi

Zoneterapi er i dag nok den mest anerkendte alternative behandlingsform i Danmark.

Zoneterapien anvendes som et middel til at genoprette det menneskelige legemes balance og til at sikre dets funktion.

Da legemet er et komplekst system, vil dårlig funktion et sted skabe ubalance i helheden. Dette helhedshensyn er grundlag for teorien om zoneterapi.

I zoneterapien findes der på fødderne et fuldstændigt “billede” af det menneskelige legeme udtrykt ved reflekszoner. Ømhed i en reflekszone henviser til et eller flere organer som er dårligt fungerende. Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer kan zoneterapien påvirke organerne til en bedre funktion og derved genoprette legemets balance.

Zoneterapien nedsætter spændinger og stimulerer blodomløbet samtidig med, at der sker en stimulering af energistrømningerne i legemet, hvorved der bringes ny livskraft til organismen.

Zoneterapi styrker dit immunforsvar og hjælper kroppen til at udrense affaldsstoffer. 

Mange bruger zoneterapien til at forebygge, at der opstår skavanker.

Zoneterapi er fantastisk til at behandle en stresset krop. Ved at behandle bla nervesystemet vil kroppen hjælpes til ro, også i sindet. 

Når du vælger zoneterapi, anbefales det at få de første 3-4 behandlinger med en uges mellemrum for at bygge en holdbar behandling op. 

Hvis det giver mening for din behandling, benytter jeg gerne både vacuum og akupunktur under zoneterapien, uden ekstra omkostning for dig.

 

Behandlingen tager 60 min.incl. snak før behandlingen.

Det er kun muligt at booke tid online TRYK HER  

 

Pris:

Zoneterapi 60 min Kr. 550.-

Zoneterapi og healing 120 min Kr. 1000.-